Astral rejse – Her er alt du skal vide inden du går i gang

astral rejse
astral rejse

Astral rejse i bund og grund om at man kan separere sin astrale krop fra sin fysiske krop og på den måde “rejse”. Når man har lært dette, kan man gå på opdagelse i åndeverden og i de andre dimensioner. Nogle folk hævder at man har en “sølv snor” som under hele rejsen forbinder den astrale krop med den fysiske krop således at man altid kan finde tilbage. Det er gennem det astrale legeme, som er en del af vores energi krop eller aura, at vi er i stand til at opleve følelser af vrede, frygt, lykke, kærlighed og lignende. I Sanskrit sprog svare det astrale legeme til Kamakosh. Den ene del er “Kama” som betyder følelser og den anden del er “kosha” som betyder krop. Så, astral kroppen, er bogstavelig talt en “krop af følelser”, og det er når vi bliver bevidst om den og kan kontrollere den, at vi kan tage på astrale rejser.

 

Aktivering forårsaget af nærdødsoplevelse

En astral rejse kan også aktiveres ved en nærdødsoplevelse. Begrebet ud af kroppen oplevelser bruges tit om disse hændelser, og jeg har faktisk prøvet det på egen krop. Jeg var godt nok ikke ved at dø, men jeg faldt ned fra toppen af et gyngestativ da jeg var barn. Da det skete kom jeg ud af kroppen og stod 3-4 meter ved siden af mig selv. Jeg så vitterligt på mig selv falde ned i slow-motion. Det var helt surrealistisk. I det næste øjeblik røg jeg tilbage til min krop, og jeg lå på ryggen i sandkassen.

Man har tit hørt om folk som ved traumatiske ulykker har set dem selv fra siden af. For eksempel er der historier om folk som har forladt deres egen krop mens de er blevet behandlet på hospitalet. Der findes mange gode historier derude, og den der vækker mest interesse fra en soldat fra første verdenskrig. Hans navn var Ernest Hemingway, og han fortalte om sin astrale rejse I et brev som han sendte hjem. Han skrev følgende:

 

“All the heroes are dead. And the real heroes are the parents. Dying is a very simple thing. I’ve looked at death and really I know.”

 

Ernest fortalte senere til en betroede ven om hans oplevelse. Ernest fortalte at han var blevet ramt af en mørtel bombe. Den eksplodere og ramte ham I mørket. Han fortalte dernæst at han døde og at han kunne mærk sjæl blive trukket ud af kroppen. Dernæst fortalte han at han fløj rundt hvorefter han var vendt tilbage til sin fysiske krop. Tiden var simpelthen ikke inde til at hun skulle dø på daværende tidspunkt.

 

Er astral rejse farligt?

Ud fra det jeg har fundet ud af, så er det korte svar nej.

I vores moderne samfund bliver de alternative emner tit skrækkeliggjort gennem for eksempel film, og det gør at folk generelt bliver bange for åndeverdenen og det ukendte. Specifikt horror-film skaber på en eller anden frygt for ånder og afdøde gennem temaer såsom besættelse, dæmoner og onde ånder. Dette gør at mange folk som tidligere nævnt, på en eller anden måde er bange for det ukendte og det man ikke kan se. Jeg har et billede af at det her har gjort at man har fået “implementeret” en frygt for at undersøge den alternative verden generelt. Frygt er en blokade som forhindrer os i at opdage og bruge vores medfødte evner.

Derfor mener jeg ikke at der er nogle farer forbundet med astral rejse som sådan. Det er en evne som lige så meget andet. Selvfølgelig kan der være nogle væsener som ikke vil dig godt, men du har altid hjælp at hente. Som sådan ser jeg det, er det ikke decideret “farligt” at tage på astral rejse. Jeg går dog stadig ind for at man inden start beskytter sig med hjælp fra ærkeenglene og sine guides. Bare for en sikkerheds skyld.

Jeg tror godt på at man kan blive “angrebet”, men kun hvis man selv tillader det. Derfor er der svært at sige om det er decideret farligt. Jeg har et billede af at så længe at man er i kontrol og bevare kontrollen, kan der ikke ske noget. Der er mange forskellige kilder som hævder at det er farligt, og så er der også mange kilder som hævder at der ikke er farligt. Det her er blot min tolkning på emnet

 

Astral rejse video

Nedenfor finder du en helt fantastisk overall vejledning til astral rejse. Episoden af udarbejdet af et team ved navn spirit science. Teamet har mange års erfaringer indenfor A-Z I det spirituelle, og de blev stiftet i år 2011. Deres måde at illustrere tingene på er meget simpel og lige til.

 

Begynderguide til astral rejse

Hvis du gerne vil prøve kræfter med astral rejser, kan du prøve følgende metoder. Astral rejse er ikke noget man bare lige lære fra den ene dag til den anden. Der kræver tålmodighed og massere tid at lære.

 

Trin 1 – Opnå et stilstående stadie i dit sind.

 

Før man kan begynde at udforske åndeverdenen, skal man kunne have et stille sind. Dette kan opnås ved for eksempel at meditere regelmæssigt, så man øver sig i at gøre sindet stille. Du skal kunne være i stand til at have et så stille sind, at du kun fokusere på dit åndedræt. Tag dybe indåndinger helt ned i maven. Når du efter øvelse kan få et stille sind, kan det måske begynde at føltes mærkeligt forskellige steder i kroppen. Blandt andet kan det føles som at at din krop bliver vægtløs eller følelsesløs. Gå ikke i panik når dette sker. Hvis du føler dig meget let som beskrevet, er du blot på rette vej. I starten kan det tage langt tid at opnå dette stadie. Dog bliver det nemmere og nemmere jo mere du træner og øver dig.

 

  • Pas på med at bliver begejstret

 

Hvis du bliver begejstret når du mærker noget i din krop, ryger man som regel ud af energien og må starte forfra. Derfor kræver det disciplin at blive ved med at have det rigtige mind-set under hele akten.

Trin 2 – Forhøjelse af dine vibrationer

 

Mennesker vibrerer i vibrationer. Åndeverdenen vibrerer også i vibrationer. Hvis vi for eksempel tager udgangspunkt i et medium som skal lave en clairvoyance, hæver vedkomne blot sin vibration. Ydermere “sænker” relevante åndelige vejleder, engle m.v. også deres vibration og mediumet og de åndelige væsener mødes så på midten. Dette medfører så at personen kan komme i kontakt med åndeverdenen og på den måde få beskeder til en klient. På samme måde skal vi når det kommer til astral rejse også “blot” hæve vores vibration så vi på en firkantet måde kan se og være i de højere vibrationer. (Det astrale plan).

I forlængelse af at du har mediteret og opnået en stilstående sind kan det vitterligt føltes som om at din krop begynde at vibrere en smule. Når dette sker skal du blot lade det ske, og ikke gå i panik. Din bevidsthed hæves blot i vibration, og dette er helt normalt.

 

Trin 3 – Forestil dig at du bevæger dig.

Det næste man skal gøre er at du i dit sind skal visualisere at du bevæger dig. En god metode er, at du forestiller dig at du knytter sin næve og åbner den igen flere gange. Når du har gjort det nok gange kan det begynde at føltes som om at hånden rent faktisk gør det (uden at den gør det i fysisk form). Når du kan dette, kan du styre din astrale krops hånd! Det er lidt freaky at tænke på i starten. Dernæst skal du “blot” prøve at gøre det med resten af kroppen. Dernæst kan du prøve dig frem med et ben eller måske en hel arm. Til sidst efter en masse træning vil du kunne være i stand til flytte din astrale krop helt fra din fysiske krop.

En anden øvelse som man kan lave er, at man kan forestille sig at der er et reb over en. Dernæst visualiserer man at sin astrale krop tager fat i det her reb og løfter sig op. Det kan tage lang tid, og det er meget forskelligt hvordan at det fungere bedste hos det enkelte individ. Derfor er det op til dig at mærke efter hvordan at det fungere bedst for dig.

 

Trin 4 – Forlad din fysiske krop

Det er ikke “bare lige sådan” at forlade sin fysiske krop. Som ved så mange aktiviteter kræver det en masse træning. Forrige øvelser kan hjælpe dig på vej, men hvis din bevidsthed ikke er klar til det, sker det bare ikke. Alt sker først når du er klar til det. Jeg vil heller ikke råde nogen til at jage de spirituelle færdigheder for meget, da det er utroligt nemt at komme i ubalance på den måde. Når vi søger “opad” og benytter de øverste chakras har vi også behov for at de nederste chakras skal være lige så stærke. Hvis vi ikke har det, vælter vi nemt. For at visualisere dette kan du kigge på billedet lige nedenfor:

træ med rødder

Før at en person kan få en stor krone (spirituelle/åndelige færdigheder, kontakt til universet mv.), skal vedkomne også have jordforbindelse (de nedre chakras). Hvis det har lykkedes dig at forlade din krop kan du begynde at gå på opdagelse i på det astrale plan. Her kan du møde spirituelle vejledere, afdøde og mange andre væsener.

 

 

Astral rejse krystaller

Hvis man er på udkig efter lidt støtte til astrale rejser, kan man blandt andet benytte sig af krystaller. Meget firkantet sagt, kan krystallerne styrker dine evner og derfor kan de gøre, at det bliver nemmere at opnå at komme ud af kroppen.

Opal

Når du indstiller din institution på at du skal ud på en astral rejse, kan du gøre brug af en opal. Opalen stimulerer en persons evne til at komme ud af kroppen og opleve en astral rejse.

Klar Kvarts

Denne kvarts fungerer som en slags forstærker af andre krystaller. Derfor er det en god ide at bruge denne krystal sammen med opalen som jeg nævnte lige før. Ved at kombinere disse 2 sten/krystaller kan man opnå en endnu større støtte fra krystallerne. Ydermere fungerer kvartskrystallen som en beskyttelsessten. Når du rejser mellem alverdens ukendte væsener, er det godt at have en form for beskyttelse på sig.

 

Ubevidst astral rejse

Når vi sover søger en del af vores krop også ud på astrale rejser. Man siger at sjælen rejser om natten når vi sover. Det vores sjæl laver om natten ved jeg ikke meget om, men jeg har et billede af at man blandt kommunikerer med sine spirituelle vejledere, eller søger “hjem” ad. Med hjemad mener jeg hjemplanten.

Astral rejse – Her er alt du skal vide inden du går i gang
4.1 (82.86%) 14 vote[s]

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*