kuan yin statue – En statue med mening

kuan yin head

Er du på udkig efter en kuan yin statue er du kommet til det helt rette sted. Her på siden finder du en oversigt over en masse forskellige kuan yin figurer som du kan købe. Ydermere finder du på siden relevant informationer om den fantastiske kuan yin gudinde. Bliv hængende og blive klogere på gudinden.

Se hele udvalget af kuan yin statuer ved at klikke her

hvem er kuan yin?

Hun er en Kuan yin gudinde som står for barmhjertighed og medfølelse. Oplysning, og det at leve i harmoni og kærlighed med vores næste er noget af det som hun gik meget op at lære fra sig.

Hendes navn betyder “One who hears the cries of the world”

Hun menter at essensen ved oplysthed ikke var at man skulle se det som et mål man kunne bevæge sig hen imod. Derimod mente hun at vi blot ved aktivt at vælge hjertes vej, kunne leve oplyst når vi selv vælger det. Ved at være kærlig og vise omsorg for vores nærmeste og ikke mindst os selv er vi altså ifølge hendes definition oplyste væsner. I stedet for at leve i frygt og vrede, skal vi altså leve i kærlighedens navn og derfra sprede den gode energi til vores omgivelser. Hun mente også at vi alle kan blive kilder til lys, kærlighed og visdom hvis vi blot træffer et aktivt valgt i vores tilstedeværelse.

Stående kuan yin statue – Et replika

Den første kuan yin figur som vi her på siden kan anbefale, er denne 35.5 cm høje figur.  Figuren er et replika af en 108 meter høj statue som er blevet opført ved Kinas sydkyst. Den oprindelige kuan yin statue blev opført d. 24 april i år 2005, og har siden da været et flot monument i byen Sanya.

kuan yin statue

Statuen i kina er opført således at de 2 hoveder på bagisden vender ud mod havet. Ydermere kigger det primære hoved indad mod landet. Dette symbolisere at hun velsigner Kina og samtidig resten af jordkloden.

Figuren du ser til venstre og som er 35.5 cm høj er et fantastisk replika af statuen i Kina.
Figuren er massiv og tung, men den er beregnet til at stå indenfor. Der er blevet sat fokus på mange detaljer og de 3 sider af figuren har hver deres mening

De 3 sider forskellige sider af statuen

På den første side holder hun en lotusblomst. Lotusblomsten symbolisere mange ting herunder det at komme fra et mørkt sted og lade sit indre lys skinne. Ydermere symbolisere lotusblomsten renhed og oplysning

På den anden side holder hun en maia. Maiaen symboliserer meditation og løftet om at alle mennesker og væsener skal reddes ud af lidelser og smerte.

På den tredje side holder hun en skriftrulle. Den symbolisere sandhed, visdom og viden

Disse meninger er utroligt smukke og dybe og derfor kan vi her på siden anbefale denne skønne kuan yin statue

Køb denne kuan yin statue ved at klikke her

Sidende kuan yin figur

Den næste statue som vi her på siden kan anbefale, er den følgende kuan yin statue som du kan se på billedet ude til højre. På denne statue holder hun om et barn og giver det omsorg og kærlighed.

Den tilstand hun er i viser blot hendes essens i dets stærkeste form. Barmhjertigheden bliver tydeligt fremvist i denne flotte statue i og med at hun beskytter barnet. Hendes kærlige omsorg er ikke til at tage fejl af på denne figur.

Denne kuan yin figur er 16cm høj, og den er simpelthen bare et must-have til det spirituelle hjem. Hvis du leder efter en kuan yin figur, kan vi her på siden anbefale denne.

Køb denne sidende kuan yin figur her

 

Kuan Yin tarotkort

Hvis du er på udkig efter nogle tarotkort, findes der også et specifikt tarotsæt som har med gudinden at gøre. Dette sæt går under navnet “Kuan Yin Oracle sæt, og sættet indeholder 44 kort på engelsk. Dog er medfølger der en vejledningsbog til de enkelte kort på hele 150 sider!

"<yoastmark

Disse tarotkort er inspireret af gudinden, og i sættet medfølge dybe, kærlige og medfølende budskaber. Dette sæt er især godt til at vejlede om hvordan man skal leve sit liv fra højere perspektiv. Disse tarotkort er blevet skrevet og af  Alana Fairchild. Til dagligt arbejder hun med healing, og hun deler sin visdom i og med at hun også er en spirituel læremester. De billedelige elementer fra sættet, er lavet af Zeng Hao som har taget inspiration i Kuan Yins billedelige tale. Alt i alt får du nogle tarotkort som er blevet lavet af nogle virkeligt dygtige mennesker. Kvaliteten er i top, vi kan her på siden helt klart anbefale disse kuan yin tarotkort

Køb disse kuan yin tarotkort her

 

 

Har du nogle spørgsmål?

Hvis du er i tvivl om noget eller mangler hjælp, må du meget gerne skrive ind til os på vores mail. Du finder mailen under vores cookie og privatlivspolitik.

Vi svare som regel indenfor 24 timer, men i særlige tilfælde kan det tage længere tid. Tøv ikke med at tage til kontakt til os.

kuan yin statue – En statue med mening
4.1 (81.82%) 11 vote[s]

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*