Kundalini – Her er alt hvad du behøver at vide om kraften

Kundalinibanner

Her på siden finder du al den information som du har brug for at vide angående kundalini energien og dets enorme kraft. Alt fra det teoretiske, til virkelig oplevelser-, og specifikke kundalini øvelser finder du i denne guide.

Denne guide er skrevet ud fra mit synspunkt og min erfaring om emnet. Derfor vil jeg råde dig til at tage det ind, som giver mening for dig. Andre mennesker/hjemmesider kommer måske med et andet synspunkt, og jeg kan derfor også anbefale, at du læser om kundalini energien forskellige steder, og tager det ind til dig som du føler er rigtigt for lige netop dig.

Kort introduktion til kundalini energi

Kundalini er et gammelt begreb som stammer fra oldtidens indien. Kundalini siges at være en livsenergi som befinder i bunden af rygsøjlen ved et af kroppens energicentre som er defineret som vores rod chakra. Energien kan brede sig til andre energicentre i vores krop. Nogle gange bliver en kundalini rejsning aktiveret af en ubehaglig eller stor begivenhed i en persons liv. Andre gange kan en kundalini rejsning opstå naturligt og i en kontrolleret proces. Når energien bliver aktiveret bevæger energien sig op af rygsøjlen som en slange, og dette medfører store ændringer hos den pågældende person. Kundalini energi kan styrke et individ på personens spirituelle rejse.

 

 

Kundalini symptomer

Når det kommer til de symptomer som er forbundet med en kundalini rejsning kan der objektivt set være både negative og positive symptomer og ændringer i kroppen. Alle de symptomer som vi stempler som negative har et formål. Ved at vi virkeligt kommer ind og mærker os selv, kan vi for alvor begynde at besvare spørgsmålet: Hvem er jeg, og hvor er mit ståsted.

Nedenfor kan du se nogle af de mest normale kundalini symptomer som kan opstå.

  • Man føler ikke at man passer ind i samfundet
  • Længsel efter arbejder at indad.
  • En stigende interesse i det spirituelle generalt
  • Man bliver meget sensitiv, og er ofte nemt til tårer
  • Et kæmpe ønske om at hjælpe andre
  • Ofte kommer der psykologiske sygedomme og udfordringer frem. (Meningen er at man skal finde sig selv og sit ståsted)
  • Spirituelle oplevelser / visioner
  • Man har nemt ved at gennemskue folk, og er utroligt svær at manipulere med.
  • Man begynder at kunne mærke energi i kroppen
  • Åndelig indsigt

 

Der findes mange flere kundalini symptomer end dette, men ud fra min erfaring er det de mest normale. Hvis du er i tvivl om dine symptomer er kundalini symptomer, så kontakt mig gerne på bunden af siden.

kundalini symptomer som fremkom hos mig – et eksempel

Jeg har et billede af at det ville være interessant for folk at høre eksempler på hvordan, at en kundalini rejsning er sket hos andre individer. Derfor vil jeg gerne fortælle jer om de stadier og symptomer, som jeg er gået igennem.

Hele mit liv havde jeg været en pleaser. Jeg havde følget strømmen, og jeg havde altid gjort som alle de andre. Jeg havde ingen personlighed, og jeg tilpassede altid den jeg var, til den situation som jeg var endt ud i. Man kunne drage paralleller til, at jeg personlighedsmæssigt var ligesom en kamæleon. For ikke at føle mig udenfor fandt jeg mig i ALT.

Jeg gjorde alt for at passe ind.

Kundalini startfase

I startfasen af min kundalini rejsning begyndte jeg at blive MEGET frustreret og sur. Jeg blev mere og mere frustreret, og der skulle ikke særlig meget til for at gøre mig vred. En kammerat var meget egoistisk, og jeg gik op ad ham hver dag. Det triggerede mig, at han ikke tænkte på andre end ham selv. Jeg begyndte at blive oprørsk når han handlede egoistisk og uden omtanke. Jeg begyndte at blive gnaven på mange mennesker, og tit vidste jeg slet ikke hvorfor.

Jeg begyndte så småt at stå op for mig selv, og sige fra til rigtig mange ting. Jeg blev vendt 180 grader, og det endte med at det ikke fungerede for mig og mine kammerater. De forlod mig alle sammen, og jeg var alene for en stund. Dog var der nogle andre fra min klasse som tog mig ind i stedet for, men der havde jeg det heller ikke særligt godt. Jeg tilpassede mig igen, fordi at jeg var bange for at være alene. Jeg blev meget depressiv, og jeg havde det ikke særlig godt. Jeg græd mig selv i søvn mange uger i streg, og så hændte det pludseligt at jeg så lys med lukkede øjne. Jeg prøvede flere gange at åbne øjnene hurtigt for at se om jeg kunne finde lyskilden. På det tidspunkt var jeg meget jordisk, og jeg tænkte at jeg var ved at blive sindssyg.

Google dine symptomer eller slå det op i et forum for spirituelle.

Et spirituelt kald

Jeg begyndte at blive nysgerrig på hvad det egentlig var som gjorde, at jeg kunne se lys, så jeg gik på google og søgte på livet løs. Det resulterede i at jeg endte med at finde en hjemmeside som snakkede om kundalini og spirituel opvågning. Jeg gravede dybere, og det endte med at jeg kom frem til, at jeg skulle prøve at meditere. I starten var det meget mærkeligt, men som ugerne gik begyndte jeg at kunne meditere sådan nogle lunde. Jeg begyndte at kunne se munke som der klappede af mig, jeg kunne høre stemmer, og der skete så meget uforklarligt. Jeg opsøgte en healer, som forklarede mig om de ting, som jeg gik igennem, og det var en kæmpe lettelse.

Jeg fik følelsen af, at jeg ikke var sindssyg.

Jeg begyndte at fortælle nogle af disse ting til min nye gruppe, og de endte med at gøre grin med mig. Det gjorde så ondt i sjælen, at jeg ikke kunne tale om de ting som interesserede mig. Min gymnasielle uddannelse endte, og jeg kappede forbindelsen til ALLE. Jeg isolerede mig selv, da jeg virkeligt begyndte at få følelsen af, at jeg ikke passede ind. Jeg opsøgte dernæst andre spirituelle folk ved at starte på en clairvoyant uddannelse. Dette var mit livs bedste valg. Her fandt jeg personer som jeg selv, og jeg begyndte at få følelsen af, at jeg ikke var alene.

Opsøg spirituelle fælleskaber

Gennem denne uddannelse har jeg fået utroligt mange redskaber til at arbejde indad, og det er det som jeg er i gang med lige nu. Der kommer udfordringer igennem hele livet, men jeg kan meget nemmere takle dem nu.

Der er mange mennesker derude ligesom dig! Jeg kan anbefale at du bliver medlem af en spirituelle gruppe på facebook. Der kan du finde mange personer som har været igennem det, som du går igennem lige nu. Du er også mere end velkommen til at skrive en besked til mig! Du er ALDRIG alene. (Kontakt mig ved at udfylde formularen i bunden af siden)

 

Kundalini psykose – er kundalini farligt?

Kundalini kan være farligt, hvis der bliver åbnet op for ting som en person ikke er klar til. Hvis en person pludselig oplever paranormale hændelse, og personen ikke kan håndtere det, kan det opstå en kundalini krise eller en mental nedsmeltning. En person har måske forceret en kundalini rejsning gennem stoffer eller overdrevet spirituel udvikling inden for en kort periode.
Dette har måske resulteret i at personen er begyndt at høre stemmer eller se ånder uden at bevidstheden hos den pågældende er parat til det. Måske får personen også et hav af spirituelle visioner, som bevidstheden ikke kan håndtere. Dette kan resultere i at personen får noia, og måske begynder at leve i frygt for de ting som personen oplever.

Det er derfor VIGTIGT at man ikke presser sig selv med at man vil “se og udvikle sig” for hurtigt, for så kan sådanne ting opstå. Spirituel udvikling skal ske i et stille og roligt tempo.

 

Hvad er kundalini yoga?

Kundalini yoga er en blanding af forskellige former for yoga. Bl.a. Bhakti Yoga (chanting), Raja yoga (Psykisk og fysisk kontrol) og Shakti Yoga (Energiaspektet). Denne sammensætning gør at kundalini yogaen er en helt speciel form for yoga. Man har simpelthen blandet de andre forskellige typer af yoga for at skabe en effektiv og målrettet form for yoga.

Udøvelse af kundalini yoga har til hensigt at vække kundalini energien, og føre den op gennem chakra systemet.

Når energien stiger op langs rygsøjlen og rammer de forskellige chakras, sker magien. Kundalini energien renser simpelthen de forskellige chakras når den rammer dem, og dette er hele essensen af kundalini yogaen set fra et spirituelt perspektiv. Du kan forestille dig at kundalini energien bevæger sig op gennem chakraerne som du kan se lige nedenfor.

Kundalini yoga

 

Hvad kan kundalini yoga gøre for mig?

Når man for alvor begynder at dyrke denne form for yoga, kan det skabe store forandringer i kroppen. Mentalt set kan det efter en session føles som om at man har været til terapi. Det er utroligt afstressende, og balancere kroppen på mange fronter. Ydermere forøger man sine kreative evner, og man bliver mere rolig af sind. Ydermere siges det, at denne form for yoga kan være med til at individer gennem længere udførelse kan finde frem til deres livsmission her på jorden.

Konkret set, forbereder man gennem kundalini yoga kroppen til kunne håndtere den type af energi. Mange af de bevægelser og stillinger som man udfører går direkte ind og aktivere energi meridianerne nær bunden af rygsøjlen.

I vores moderne samfund bruger vi ofte mere tid på at passe på vores bil end at passe på vores mentale helbred. Derfor vil kundalini yoga helt klart gøre en forskel hos dig. Du tillader dig selv at få tid til selvkærlighed ved netop at gå ned i gear og nyde energien og tilstedeværelsen.

Overordnede set, kommer man helt ned i gear, og man mærker for alvor på sig selv. Man bliver til en vis grad healet når man tillader energien at flyde op gennem chakra systemet, og man kan forvente at man blive mere rolig og forstående over for andre mennesker.

Kundalini yoga øvelser

Nedenfor har jeg samlet nogle gode kundalini yoga øvelser, som jeg varmt kan anbefale. De øvelser som du finder her på siden, er videoer som er til at følge med i. Gør blot som personen i den enkelte video fortæller dig, og kom i gang 🙂

Prøv dig frem, og find de øvelser som siger mest til dig.

 

Kundalini yoga øvelse – Nikoline Camille

Denne skønheds kundalini yoga er lavet af Nikoline Camille som står bag www.soul-fitness.dk, som har taget en række alternative uddannelser. Hun er blandt andet uddannet reiki healer og kundalini yoga lære, og hun har 100% styr på de ting hun laver. Af hjertet, kan jeg anbefale at du gør brug af hendes kundalini yoga øvelser. Hun er helt nede på jorden, og det er super nemt at følge med i hendes sessioner.

 

 

Hvis du for alvor har et drive for selvudvikling kan du blandet andet begynde at lave nogle faste rutiner. Nedenfor finder du blot et af mange rutiner som du kan udføre dagligt. Jeg har gode erfaringer med at arbejde med kundalini energien på faste tidspunkter af dagen. På denne måde er man sikker på at man får det gjort! Hvis man ikke har en fast rutine, er det nemmere at lade være fordi man er træt/udmattet osv. Derfor kan jeg anbefale dig at du laver din egen rutine.

Specifikke kundalini yoga øvelser

Hvis du er på udkig efter specifikke kundalini øvelser, har jeg samlet nogle lige nedenfor. Der bliver i detaljer beskrevet hvordan man udføre øvelsen. Ydermere bliver der beskrevet hvordan at den specifikke øvelse påvirker kroppen energimæssigt og fysisk. Jeg har i dette afsnit udplukket de kundalini yoga øvelser som jeg har gode erfaringer med. Jeg er står virkeligt inde for at man bygger et godt fundament, når man bevæger sig den spirituelle vej. Ydermere står jeg også inde for at man bliver bedre til at elske sig selv og andre. Derfor er følgende øvelser med til at styrke de nederste 4 chakras, som er med til at skabe et godt fundament.

Hvis du ikke helt fanger hvordan at man udføre øvelsen gennem en beskrivelse, kan jeg foreslå at du går ind på youtube og søger på navnet på øvelsen.

Bow pose – Dhanursana

Bow pose trækker energi ind i din rygsøjle og styrker blandt andet fordøjelsen. Energien stimulerer navlepunktet, og styrker derved organerne i dette område.

bow poseFor at udføre denne øvelse, skal du starte med at lægge dig på maven. Dernæst skal du bøje dine knæ, og med hænderne få fat om anklerne. Når du har fat i anklerne, skal du sørger for at løfte dit bryst og dine lår så højt som muligt. Sørg samtidig for at dit hoved er løftet højt som vist på billedet. Hold efterfølgende denne position i 2 minutter, og hold 1 minuts pause. Gentag øvelsen efter behov.

Cobra pose – Bhujangasana

Denne øvelse stimulere primært hjerte chakraet ved at trække energi op fra bunden af rygsøjlen.. Når energien bevæger sig igennem rygsøjlen op til hjertechakraet, bliver 3 andre chakras også berørt. Rod chakraet, hara chakraet og solar plexus chakraet bliver også berørt af denne øvelse, og det er derfor en af mine favoritter. Den energi som man får gennem denne øvelse er med til at bygge et stærkt fundament. Man bliver bedre til at stå fast i den man er, og begynder at værdsætte sig selv.

Cobra pose

For at udføre denne øvelse skal du starte med at lægge dig på maven. Dernæst skal du løfte dit bryst med hjælp fra dine arme, så at det kan mærkes i ryggen. Hold denne position i 2 minutter.

Camel pose – Ustrasana

Denne øvelse løfter energien i nærheden af hjerte chakraet. Dette betyder at man bliver mere kærlig overfor for sig selv, såvel som andre. Ydermere kan man gennem denne øvelse styrke sin accept af andre mennesker, situationer mv.

Ustrasana - camel pose

Til udførelsen af denne øvelse skal du starte med at sætte dig på knæ. Dernæst skal du læne dig bagud, samtidig med at du skubber brystet en smule fremad/opad så du opnår en stilling som vist på billedet. Slap af i dine skuldre, og lad dit hoved falde tilbage. Hold denne position i 1-2 minutter.

Kundalini meditation

Hvis du har erfaring med at meditere kan jeg personligt anbefale at du kigger på noget guided kundalini meditation. Hvis du bevidst ønsker at arbejde med kundalini energien i dig selv, ville denne fremgangsmåde være optimal. Jeg har gode erfaringer med den kundalini meditationen som du ser neden for, men dette betyder ikke at den også er perfekt for dig. Gå gerne ind på YouTube eller lignende og prøv dig frem til den kundalini meditation som er god for lige netop dig. Min erfaring med kundalini meditationen er, at jeg på denne måde decideret kan mærke en varme/energi som stiger op igennem kroppen. Hvis du er meget følende kunne det være interessant for dig at prøve at arbejde med kundalini energien på denne måde.

 

Kundalini hjælp

Skulle du have spørgsmål til emnet er du velkommen til at kontakte mig lige nedenfor. Ydermere skal du være mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du brug for nogen at snakke med nogen omkring ting som sket personligt for dig. Jeg vil rigtig gerne hjælpe hvor jeg kan, så lad vær med at være bange for at kontakte mig. Skriv også gerne hvis du har brug for Kundalini hjælp.
Hvis du er bange for at du er på vej ind i en kundalini psykose eller hvis du i det hele taget har det svært, så opsøg hjælp! Jeg er sikker på at der findes en healer eller alternative folk nær dig. Alternative behandlere kan som udgangspunkt hjælpe dig igennem dine problematikker.

Hav en super skøn dag!

Kundalini – Her er alt hvad du behøver at vide om kraften
5 (100%) 3 vote[s]

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*