Månedens Spirituelle quotes

Vise mænd

Jeg har tit oplevet at jeg er stødt på nogle virkeligt vise ord. Derfor har jeg fået en ide, som lyder på at jeg vil dele disse spirituelle quotes med jer på et månedeligt basis. Ydermere vil jeg forklare hvorfor at de er så vise som de nu er. Jeg håber af hele mit hjerte at i kan få noget ud af disse gode citater og sætninger.

 

Unødvendig bagage

Spirituelle ord

Grunden til at vi her på siden har valgt denne quote er, at den rammer så præcist. Som individer bærer vi rundt på mange ting som vi ikke burde. Alle disse ting kan være utroligt tunge, og veje os ned af. Alle disse kufferter bærer vi rundt med os hele tiden, og derfor handler det for os om, at gøre dem så lette som muligt. Jeg ser en utroligt veludført formidling af et godt budskab i denne quote. Derfor har den fået en plads i blandt vores månedlige spirituelle quotes.

At give andre kraften til at såre dig

at give andre styrke

Det er vigtigt at du ikke give andre styrken til at såre dig. Hvis andres meninger om dig betyder meget, giver du personer i din omverden evnen til at såre dig. Når de ved at deres mening om dig kan påvirke dig, har de fået en farlig styrke.

Ydermere må du må aldrig spille deres spil, for de har skabt spillet hvori kun de kan vinde. Når de er uretfærdige, og ikke respektere dig prøver de at få dig til at reagere. Lad vær! Så snart du deltager i en diskussion med dem har de vundet.

Du skal lære at elske dig selv som den du, så ingen andre får styrken til at såre dig. Hvis noget gør dig vred, tag afstand. Denne quote er spot on, og derfor har den fået en plads blandt vores månedlige spirituelle quotes.

Hvis du har fundet nogle interssante quotes og gerne vil dele dem, må du meget gerne skrive til os i formularen nedenfor.

namaste

Månedens Spirituelle quotes
5 (100%) 1 vote[s]

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*