Røgelsespinde – En guide til det rigtige valg

røgelsespinde flere

Elementer på denne side indeholder reklamer

At benytte røgelsespinde skaber en unik atmosfære i rummet hvori de brændes. Alt efter hvilken type man benytter, kan man for eksempel skabe en romantisk, energisk eller spirituel atmosfære ved brugen af røgelsespinde. En ting sker dog med sikkerhed når man spreder røgen i huset, og det er at kroppen og sindet opnår en mere afslappet tilstand.

Røgelsespinde – her finder du dem

Der findes en brev vifte af forskellige dufte her på siden har vi samlet vores favoritter på baggrund af nogle små tests som vi har foretaget.

Her har jeg valgt at inddele røgpindende i mærker, da man kan få en bred vifte af dufte hos de forskellige brands. Ydermere er brændetiden og antallet af røgelsespinde som man modtager forskelligt.

Vores absolutte favorit her på siden er uden tvivl Nag Champa røgelse. Denne type er verdenskendt, og det er ikke helt uden grund. Dette produkt er blevet fremstillet af virkelige munke i Nepal, og det har sikret at kvaliteten er i top. VI har erfaret at nag champa røgelse skaber en meditativ atmosfære, og vi kan derfor anbefale denne type hvis du vil benytte dem under meditation. Ved køb af denne pakke modtager du røgelsespinde med en samlet nettovægt på 100 gram. Køb Nag Champa Røgelse til 89.00 DKK her!
Den næste som vi her på siden kan anbefale er den Japanske røgelse "Sandalwood" som er udviklet og produceret af virksomheden Morning Star. Denne type er som Nag Champa utroligt god til meditation, og denne røgelsespind skaber i forlængelse en stemning af ro og velvære. Ydermere skal det siges at sandalwood i sig selv er kendt for at fjerne negative energier, og derfor er Sandalwood røgelsespinde også en af vores favoritter. Med denne pakke medfølger der en simpel røgelsesholder, samt 200 pinde. Køb Sandalwood røgelse til 98.00 DKK her!
Aloewood er kendt for at være et af de mest dyrebare røgelsesmaterialer i verden. Dette er på grund af at materialet bliver skabt under helt specielle forhold. Når træet quilaria agallocha bliver inficeret med svamp, går træet i forsvar og producere en helt speciel type af harpiks. Denne harpiks er helt unik, og materialet er det ypperste kvalitet inden for røgelse. Prisen for Jinkoh Juzan er i den høje prisende, men vi har erfaret at det er alle kronerne værd. Der er en grund til at aloewood har fået den positive omdømme, og vi kan i hvert fald anbefale at denne røgelse prøves mindst 1 gang! I denne pakke modtager du 100 røgelsespinde. Køb Jinkoh Juzan Aloeswood til 465.00 DKK her!

Røgelsesholdere

Ved brugen er røgelsespinde skal man i stort set alle tilfælde benytte en røgelsesholder. En røgelsesholder opfanger/samler den aske som kommer i forbindelse med brændingen. Ydermere fungere en røgelsesholder i mange tilfælde som et “stativ” som holder røgelsespinden. Neden for har vi samlet en vifte af interessante røgelsesholdere

Denne flotte og simple røgelsesholder er en af vores favoritter. Denne røgelsesholder har en diameter på 10 cm. Den er blevet lavet af fedtsted som er blevet poleret. Ydermere er symbolet i midten lavet af perlemor Køb denne Røgelsesholder med Aum symbol til 89.00 DKK her!
Den næste som vi her på siden er helt forelsket i, er denne japanske røgelsesholder. Designet er simpelt, men stadig unikt. Materialet som er blevet brugt til denne røgelsesholder er Yamagata støbejern. Køb denne Japanske røgelsesholder til 228.00 DKK her!
Den sidste på vores favoritliste er denne Japanske Røgelsesholder. På holderen ses et motiv som består af 2 te frø. Designet er meget simpelt, holderen af lavet er keramik. Køb denne keramik røgelsesholder til 72.00 DKK her!

 

Historien bag røgelsespinde

Det hele startede med at en desperat hulemand, som ville holde liv i sit bål. Derfor tog han alt muligt forskelligt materiale som han troede kunne brænde. Heriblandt fik han fat i en masse blade, pinde og skovbrugsaffald som i sidste ende skulle vise sig at være nyttigt for ham. I panik for at hans bål skulle gå ud smed han alle de fundne materialer ind i bålet. Dette resulterede i at blandingen af materialerne skabte en speciel atmosfære, som nok ikke er ligesom atmosfæren vi får fra røgelsespinde den dag i dag. Denne hændelse var starten på røgelsespindene, og siden da har de udviklet sig til den type røgelsespinde som vi alle er bekendte med.

Røgelsespinde fra starten i forskellige dufte

Lige siden dengang at ilden blev opdaget, er der løbende blevet gjort opdagelser som har medvirket til røgelsespindenes udvikling. De gamle hulemænd fandt hurtigt ud af at de forskellige materialer frigav forskellige dufte. Nogle materiale frigav behagelige og afslappende dufte, hvorpå andre ikke var lige så komfortable. Mange eksperter mener at de første “ægte” røgelsespinde som blev lavet med materialer såsom bær, rødder samt harpiks

 

namaste

Røgelsespinde – En guide til det rigtige valg
5 (100%) 1 vote[s]

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*