Tarotkort – Den store guide til det helt rigtige valg

Tarotkort

Hvad er tarotkort?

Tarotkort er et yderst effektiv redskab inden for den spirituelle verden. Kortene kan for eksempel bruges til at få svar på nogle spørgsmål i relation til kærlighed, venskaber, økonomi, fremtid og meget andet. Den spirituelle verden spiller på tilfældighederne som fremkommer ved brugen af tarot kort, og derfor er de kort man trækker altid uhyggeligt præcise. Tarotkort spiller på den ufejlbarlige lov om tiltrækning, hvilke vil sige at man altid tiltrækker det kort som har den samme vibration som et givent spørgsmål.

Vores anbefalinger – Sidens favoritter

Nogle gange vil man gerne have et hurtigt ja/nej svar på sit spørgsmål, og det tilbyder dette sæt af tarotkort blandt andet. Dette sæt er meget punktligt og der bliver skåret helt ind til benet. Derfor er "Englene svarer af Doreen Virtue" en af vores favoritter. I dette sæt finder du 44 kort på dansk, og en medfølgende guidebog som indeholder dybdegående forklaringer de specifikke kort. Køb englene svarer her!
Dette sæt er kendt for at være enkelt og overskueligt, og derfor ender Tarot ABC på vores favoritliste. Dette sæt er godt til at opnå en dybere indsigt i konflikter og komplekse situationer som et individ skulle have endt i. Hvis du står i en svær situation, kan disse tarotkort anbefales til at vise dig et andet og mere lysere perspektiv på din nuværende situation. I dette sæt modtager du 78 danske kort, og en guidebog som går i dybden med de enkelte kort. Køb Tarot ABC her!

Tarotkortenes historie

Man mener at tarotkort stammer fra omkring 1400-tallet i Tyrkiet. Kortene nåede i løbet af det århundrede til vest Europa hvor at kortene primært blev brugt til varselstydning. Senere i 1500-tallet udviklede nogle folk fra Italien videre på disse kort, og skabte et spil ved navn “tarocchi appropriati”. Dette nye spil blev brugt til at spå historie om andre deltagene, hvilket til dels minder om de tarotkort som vi kender i dag. På baggrund af dette mener man at tarotkortenes oprindelse stammer i Tyrkiet.

Tarotkort på dansk

Lige nedenfor ser du de danske tarotkort som vi her på siden kan anbefale.

Hvis du gerne vil have et svar på hvordan din nuværende situation ser ud, er dette sæt noget for dig. Sættet beskæftiger sig med det som sker i nuet således at du hurtigt og effekt kan overkomme udfordringer eller blot forbedre din tilværelse med en hurtig virkning. Ved køb af Den gode tarot modtager du 78 kort på dansk. Ydermere medfølger der naturligvis en guidebog som beskriver betydningen af de forskellige kort. Køb den gode tarot her!

 

Tarot kort på engelsk

Vi har i denne guide også valgt at tage de engelske kort ned, i og med at de har nogle andre typer af kort som kan være relevante og gode i en given situation. Mængden af danske tarotkort er begrænset, og vi har her på siden fundet nogle utroligt gode engelske tarotkort som vi gerne vil dele med jer.

Disse tarotkort beskæftiger sig med psykisk evner, energi og indsigt. Hvis du ønsker at udvikle din institution eller din psykiske evner, er dette sæt et oplagt valg for dig. John Holland har skabt dette sæt med henblik på at guide personer på deres spirituelle rejse. I dette sæt modtager du hele 65 kort og en bog som dybdegående forklare de forskellige korts betydning på engelsk. Køb the psychic tarot her!

Tarotkort online

I løbet af de seneste år har teknolgien ændret sig utroligt meget, og dertil er der kommet nye veje for tarotkortene. Hjemmesider er i dag begyndt at tilbyde tarot-læsninger online, og eksempler på dette kan i se lige nedenfor.

tarot kort online
tarot kort online

Du kan selv prøve en af disse gratis online læsninger. træk et tarotkort her

På dette site trykker du på de kort som du føler for, hvorefter kortene bliver vendt for dig. Når du har valgt alle dine tarotkort online, Læser hjemmesiden betydningen af de kort som du har trukket op for dig, og det virker utroligt smart. Disse online læsninger kan være en alternativ og gratis måde at få svar på sine spørgsmål på. Disse online-tarot læsninger er lige så valide som de fysiske læsninger, men det føltes bare mere ægte og inspirerende stå med tarotkortene fysisk i hænderne. På den anden led kan man dog få læst tarotkort gratis på denne måde.

Hvordan læser man tarotkort? – Tarotkort betydning

Måske har du aldrig prøvet at bruge denne type af kort før, og derfor har du måske stillet dig selv spørgsmålet:

“Hvordan læser man tarotkort?”

Der findes mange forskellige metoder til at læse tarotkort på. Nedenfor vil jeg forklare hvordan det  eventuelt kan gøres i trin.

Trin 1 – Rens kortene, og påfør dem din energi

Under fremstillingen af dine kort, er de specifikke kort blevet rørt af produktionsmedarbejderenes energi. Denne energi vil du gerne have fjernet da kortene skal tiltrække de rigtige kort til lige netop din energi.

Du renser dine tarotkort ved at holde alle kortene i den ene hånd. Dernæst stryger du din anden hånd over kortene, og tænker at du renser dem for andres energi. Din hensigt renser kortene på en energimæssigt niveau.

Dernæst skal du påfører kortene din egen energi for at du tiltrækker de rigtige kort til lige netop dig. Dette kan gøres ved at holde kortene imellem dine hænder imens du tænker på at du overføre din energi til kortene. Igen er hensigten den afgørende faktor.

Trin 2 – Fremfør dit spørgsmål og bland kortene

Når du har påført dine kort din egen energi, skal du stille dit spørgsmål. Du kan enten sige det højt, eller du kan tænke på spørgsmålet inde i hovedet. Dernæst kan du eventuelt bede dine spirit guides eller himlen om at komme og hjælpe dig med at få svar på dit spørgsmål. Dernæst skal du blande kortene, og først stoppe når du føler for det. Hvis et kort falder ud af bunken imens du blander, betyder det at det pågældende kort er yderst vigtigt for dig.

Trin 3 – træk dit tarotkort

I det næste trin skal du følge din institution, og trække det kort som du føler for. Når du trækker dit kort skal du være opmærksom på teksten og billedet på kortet. Måske får du en specifik følelse, eller måske får du en pludselig tanke. Dette er signaler fra himlen, så vær yderst opmærksom på hvad disse tanker/følelser har af betydning for dig. Hvis det kort du trækker vender på hovedet forstærker dette kortets betydning.

Trin 4 – Slå op i den medfølgende guidebog

Når man køber tarotkort medfølger der stort set altid en guidebog. Sådan en guidebog forklare i dybden hvad det specifikke tarotkort betyder. Kortene er altid præcise, så husk at lytte til den vejledning du modtager fra himlen.

 

Namaste

 

 

Tarotkort – Den store guide til det helt rigtige valg
5 (100%) 1 vote[s]

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*